Categorieën

Metselprofielen

Er zijn 5 producten

Meerlaagse metselprofielen van Koers Bouwservice

Moet u binnenkort metselwerkzaamheden verrichten? Zorg...

Meerlaagse metselprofielen van Koers Bouwservice

Moet u binnenkort metselwerkzaamheden verrichten? Zorg voor een goede voorbereiding voorafgaand aan het metselen! Bestel eenvoudig en voordelig online de meerlaagse metselprofielen bij Koers Bouwservice.

Waarvoor gebruik ik een metselprofiel?

Zorg voor een prachtig horizontaal en bovenal loodrecht metselwerk met een passend metselprofiel. Dit handige instrument zorgt ervoor dat u op gemakkelijke wijze loodrecht en horizontaal kunt metselen, precies zoals een echte doorgewinterde professionele metselaar.

Kwalitatief hoogwaardige metselprofielen

Bij Koers Bouwservice kunt u terecht voor meerlaagse metselprofielen van hout in verschillende formaten en kleuren. Deze zijn gemaakt van Scandinavisch naaldhout en zijn bovendien gelamineerd en watervast verlijmd. Hierdoor trekken ze niet krom en worden spanningen voorkomen. Ook beschikken wij over combi-metselprofielen bestaande uit zowel aluminium als hout. Al onze profielen zijn voorzien van het KOMO-certificaat en zijn bovendien gepatenteerd. Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Onze metselprofielen blinken uit in duurzaamheid en stabiliteit én dat alles voor een scherpe prijs. U hebt immers zelf de mogelijkheid om hierover te onderhandelen.

Voor meer informatie of vragen met betrekking tot de metselprofielen kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail of via de telefoon. Wij staan u graag te woord.

Meer