Categorieën

Pini Kay hardhoutbriketten

Er is 1 product.

Online briketten bestellen bij Koers Bouwservice

Eenvoudig en voordelig briketten...

Online briketten bestellen bij Koers Bouwservice

Eenvoudig en voordelig briketten bestellen doet u eenvoudig in de webshop van Koers Bouwservice. Laat uw vuurtje mooi en lang branden met deze stookmiddelen.

Online bestellen

Niets is zo gezellig als bij koude temperaturen lekker bij een warm vuurtje te zitten. Of het nu gaat om knus in de kamer zitten met de openhaard aan of buiten bij een vuurkorf of terrashaard, het is hoe dan ook gezellig. Met briketten geniet u van een prachtige en bovenal langdurige vlam. Bestel gemakkelijk online uw briketten, neem een kop warme chocolademelk of iets anders en ga behaaglijk met uw familie of ander gezelschap bij het vuur zitten.

Pini Kay briketten

Briketten zijn het perfecte stookmiddel en de vervanger voor brandhout. De briketten leveren simpelweg meer warmte en gaan langer mee. Deze uit beuken, meranti en eiken bestaande briketten hebben in tegenstelling tot haardhout een lager vochtpercentage, waardoor er minder as en aanslag in uw schoorsteen of kachel achterblijft en u geen gebruik hoeft te maken van de diensten van een schoorsteenveger. Met briketten kunt u mooi blijven stoken zonder al te veel overlast van aanslag.

Voor grote of kleine partijen Koers bouwservice is uw adres om briketten te bestellen. Wilt u meer informatie of hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of door een e-mail te sturen.

Meer